Reserveer gemakkelijk

met onze gratis app

Installeren
TBD
TBD

5-Plaatsen Kaart

Met de 5 Plaatsenkaart geniet u van 5 zitplaatsen voor slechts €45 in alle bioscopen van Pathé groep in België, dat is €9 per zitplaats!

€9per zitplaats, dat is €45 per kaart

Koop je 5-Plaatsen Kaart

De online aangekochte kaart is 3 maanden geldig vanaf de datum van aankoop, te gebruiken op de website en op de app van Pathé Belgium, met een limiet van 5 tickets per voorstelling en per kaart. Wanneer je een 5-Plaatsen Kaart aankoopt aan de ticketautomaat, zal deze bruikbaar zijn aan zowel de ticketautomaten als online.

Voor alle voorstellingen

Je kan de 5 zitplaatsen alle dagen gebruiken voor alle voorstellingen, speciale voorstellingen en events uitgesloten. Toeslagen zoals: aankoop van 3D-brillen, lange film, 3D-film, IMAX, 4DX dienen bijbetaald te worden. De kaart is niet verlengbaar, niet overdraagbaar en niet terugbetaalbaar. Verder verkopen is verboden.

TBD

Koop je tickets

Je kan de 5-Plaatsen Kaart gebruiken om tickets te kopen op www.pathe.be of via de app van Pathé België.

  • Kies je voorstelling en je geprefereerde zitplaats(en)
  • Bij de keuze van het tarief: (1) Wanneer je online een 5-Plaatsen Kaart hebt aangekocht zal je deze automatisch te zien krijgen als betaalmiddel op de betaalpagina als je bent ingelogd op je Pathé-account. Je hoeft enkel nog het gewenste aantal tickets te selecteren en klaar is Kees. (2) Wanneer je de 5-Plaatsen Kaart hebt aangekocht aan de ticketautomaat, zal je de code van je kaart handmatig moeten ingeven door te klikken op «Voer code in»

FAQ

Hoe werkt Pathé Star?
Hoe werkt de 5-plaatsen kaart ?
Wanneer kan ik het programma voor de filmweek bekijken?
TBD

5-Plaatsen Kaart

Geniet van alle voordelen van de 5-plaatsen kaart en deel ze met je vrienden!

Koop je 5-Plaatsen Kaart