Cinémas Pathé Gaumont

Mijn bioscopen

  • Geen enkele favoriete bioscoop.

Begin met het typen van uw zoekopdracht

4DX

De absolute bioscoopervaring
in Pathé België bioscopen

De absolute bioscoopervaring

Ondergedompeld in het hart van de film, worden al uw zintuigen geprikkeld door een unieke en ongekende meeslepende filmervaring

Programmatie / België

Geen voorstelling

Volgende voorstelling op vrijdag 3 december.

OVER 4DX

De 4DX-technologie, ontwikkeld door het Zuid-Koreaanse bedrijf CJ 4DPLEX, transformeert de bioscoopzaal en daagt de gebruikelijke grenzen van het scherm uit. Je zit midden in de actie en beleeft het verhaal alsof je in de schoenen van de personages staat. Op het scherm is alles normaal: de geprojecteerde film blijft identiek aan een klassieke projectie, of het nu in 2D of 3D is. Het bioscoopzaal is uitgerust met een geavanceerd systeem van technologieën die de bewegingen van de stoelen combineren met speciale effecten. Dit alles is perfect gesynchroniseerd met de kleinste details van het verhaal, vooral tijdens de actiescènes waar je zintuigen intens worden geprikkeld.

Illustration 4DX
Image principale 4DX

WIST U DAT?

In 2019 werd 4DX door Fast Company uitgeroepen tot een van de ‘Meest Innovatieve Bedrijven’ in de categorie ‘Life Evenementen’. Er zijn nu wereldwijd meer dan 750 4DX-bioscopen. In Zwitserland opende de eerste 4DX bioscoop zijn deuren in 2015. De eerste film die in Zwitserland met 4DX-technologie werd vertoond, was ‘Hunger Games: Rebellion Part 2’

WATER, REGEN, SNEEUW

WATER, REGEN, SNEEUW

Zoals u ziet, zult u bij slecht weer, of als u naar de zee gaat, de regen echt voelen. Maar je hoeft je winterjas niet uit de kast te halen! U kunt ook, als u dat wenst, de ‘regen modus’ op de rechterarmsteun van uw stoel uitschakelen tijdens uw voorstelling.

HET GEBLAAS VAN DE WIND OF VAN EEN ADEMHALING: EXTRA KRACHTIGE GEWAARWORDINGEN

HET GEBLAAS VAN DE WIND OF VAN EEN ADEMHALING: EXTRA KRACHTIGE GEWAARWORDINGEN

Met een windtunnel in de bioscoopzaal kunnen we lucht projecteren om de effecten van de wind na te bootsen, de adem van King Kong, dinosaurussen of andere mysterieuze wezens wanneer ze boos worden...

LICHTEN, BLIKSEM, MIST... ALSOF JE ER ECHT BIJ BENT!

LICHTEN, BLIKSEM, MIST... ALSOF JE ER ECHT BIJ BENT!

Een 4DX-voorstelling vindt plaats in een donkere ruimte, maar de mist of, in geval van storm, kan de bliksem u sterk verrassen.

BEWEGINGEN EN TRILLINGEN

BEWEGINGEN EN TRILLINGEN

De beweegbare stoelen zijn gemonteerd op hydraulische cilinders en kunnen worden opgetild, gedraaid of gekanteld om de bewegingen van de camera te volgen of te reageren op wat er op het scherm gebeurt. Een achtervolging, een helikopter die neerstort, een raket die opstijgt... bereid je erop voor. Je kan ook een kriebel voelen, dan lijkt het alsof er een kat langs je benen loopt.

GEUREN DIE JE ERGENS ANDERS BRENGEN

GEUREN DIE JE ERGENS ANDERS BRENGEN

Een dozijn geuren kan een beroep doen op uw reukzin: poeder in geval van een explosie of een roos die u door prachtige tuinen laat lopen.

WIE KAN 4DX-ERVARING BELEVEN?

Mensen met beperkte mobiliteit kunnen genieten van een 4DX-voorstelling. Om uw veiligheid te waarborgen en ongewenste gevolgen te voorkomen, wordt de 4DX-ervaring niet aanbevolen voor mensen met de volgende problemen: hart-, rug- of nekklachten, mensen die gevoelig zijn voor plotselinge bewegingen. Het wordt ook afgeraden voor de volgende personen: zwangere vrouwen, ouderen met beperkte mobiliteit, mensen die medicijnen gebruiken of onder invloed van alcohol of drugs zijn, kinderen jonger dan 4 jaar, kinderen kleiner dan 1m00. Kinderen kleiner dan 1m20 moeten worden begeleid door een volwassene.

Bioscopen 4DX in België

1 bioscopen 4DX in België

6000 Charleroi
Praktische informatie
Releasedatum: 2 december 2021

Zoek en boek uw voorstellingen
Met behulp van onze app


0 bioscoop

Verificatie vereist

U moet ingelogd zijn om deze actie uit te voeren.

Mening van de gebruikers

Wat vond je van deze film?