Cinémas Pathé Gaumont

Mijn bioscopen

  • Geen enkele favoriete bioscoop.

Begin met het typen van uw zoekopdracht

IMAX

Genieten van grotere schermen
in de Pathé België bioscopen

"Maximaal beeld" voor maximale onderdompeling!

Neem plaats in een van onze IMAX-zalen en maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring! IMAX-technologie zorgt voor een uitzonderlijke kwaliteit, zowel visueel als auditief.

Programmatie / België

Geen voorstelling

Volgende voorstelling op vrijdag 3 december.

OVER IMAX

Image principale IMAX

"Het is de gouden standaard, waar alle technologie naar streeft..." zegt regisseur Christopher Nolan (Interstellar, Dunkirk), een van de eersten in Hollywood die gebruik maakte van IMAX om een meeslepende visuele en auditieve ervaring te leveren.

STEEDS REALISTISCHER BEELDEN

STEEDS REALISTISCHER BEELDEN

Grootte, helderheid, detail... Een IMAX film is meer dan alleen maar een film. Het remastering of het DMR-proces transformeert elk beeld van de film om de best mogelijke versie van de visie van de regisseur te produceren. Twee projectoren werken tegelijkertijd om een beeld te leveren dat perfect in balans is tussen intensiteit en scherpte. IMAX geeft u een ervaring die zo dicht bij het echte werk ligt, dat u uw ogen niet gelooft.

ZALEN VAN ONGEKENDE OMVANG

ZALEN VAN ONGEKENDE OMVANG

In IMAX-zalen lopen de rijen stoelen steil af en hebben de schermen ongewone afmetingen. Het resultaat is een adembenemende, meeslepende ervaring, ongeacht waar u zit in de zaal

IMAX LASER ZALEN

IMAX LASER ZALEN

Pathé Charleroi is uitgerust met IMAX Laser, dat verschillende voordelen biedt: superieure helderheid en contrastniveaus, alsook maximale scherpte en resolutie, maar ook fijnere kleurweergave.

PUUR, LEVENDIG EN MEESLEPEND GELUID

PUUR, LEVENDIG EN MEESLEPEND GELUID

Om u nog meer onder te dompelen in de actie van de film, zorgen de luidsprekers voor een ultra-nauwkeurige geluidsverspreiding via 12 kanalen, verspreid van het scherm tot achter in de zaal. Zelfs het fladderen van de vleugels van een vlinder kan gehoord worden...

EEN UNIEKE EN OPTIMALE TECHNOLOGISCHE ERVARING

IMAX staat voor "maximale beeldgrootte", zoals de doelstelling van IMAX Corporation, het Canadese bedrijf achter deze revolutionaire technologie: een meeslepende projectie bieden die je de grenzen van het scherm doet vergeten. Verwacht je eraan om letterlijk ondergedompeld te worden in de film!

Bioscopen IMAX in België

1 bioscopen IMAX in België

6000 Charleroi
Praktische informatie
Releasedatum: 2 december 2021

Zoek en boek uw voorstellingen
Met behulp van onze app


0 bioscoop

Verificatie vereist

U moet ingelogd zijn om deze actie uit te voeren.

Mening van de gebruikers

Wat vond je van deze film?